En DISCanalyse styrker din virksomhed

Der kan være mange måder at få sin virksomhed styrket på, og der er også rigtig mange der prøver eget forskelligt. Der er dog nogle der ofte glemmer deres ansatte i farten, og det er ofte her det går galt for en virksomhed. Et firma er ikke stærkere end de ansatte der er ansat. Medarbejderne er dem der skal lave arbejdet, og jo mere effektive de er, jo bedre. Hvis medarbejderne ikke har det særlig godt i deres firma, bliver de heller ikke særlig effektive. Der er rigtig mange undersøgelser der har vist, at medarbejdere der er glade for deres arbejdsplads, også er meget mere effektive, fordi de også gerne vil gøre noget godt for den virksomhed som de har det rigtig godt i. Der er mange måder at skabe gode forhold på for medarbejderne, og en af dem er at lave en professionel DISCanalyse på dem.

 

Med denne analyse kan man spore sig godt ind på, hvilke personlighedstræk ens ansatte har, og ud fra det kan man sætte dem sammen med dem de passer godt med. Når ansatte med forskellige styrker bliver sat sammen, kan de udnytte hinandens kompetencer, og dette giver et meget mere effektivt arbejdsmiljø. Især hvis man lærer de ansatte at kende, og at de også lærer sig selv og hinanden bedre at kende.

 

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Find en DISC profil dansk online

Der er selvfølgelig mange firmaer der prøver at tilbyde løsninger der ligner hinanden, men det kan være en stor fordel at finde et dansk firma som kan foretage en DISCanalyse på dansk. En dansk analyse har bare et lidt bedre indblik i, hvordan en dansk virksomhed fungerer. En typisk amerikansk virksomhed fungerer ofte meget anderledes end en typisk dansk virksomhed, og derfor kan man også risikere at en amerikansk analyse ligger vægt på nogle anderledes ting. Ved et dans DISCanalyse firma sikrer man sig, at de har forståelse for hvad det vil sige at drive en dansk virksomhed men danske overenskomster og danske arbejdsforhold. Man kan finde en dansk DISC profil online, her kan man læse meget mere om, hvad der bliver lagt vægt på i forhold til analyse værktøjerne og hvordan de skal bruges til de danske virksomheder.

 

Hvad er en DISC analyse?

En DISC analyse er en personligheds analyse model som analyserer på hvilke personlighedstræk forskellige individer har. Ud fra nogle spørgsmål som man skal svare på, bliver man inddelt i nogle forskellige farver, alt afhængig af hvilke personlighedstræk der skinner mest igennem. Når man får analyseret allerede eksisterende medarbejdere, eller nye medarbejdere, kan man ud fra farve analysen placere medarbejderne efter hvor de passer bedst ind. Det kan være en rigtig god ide at blande de forskellige personligheder lidt, på denne måde kan de hjælpe hinanden med hver deres styrker og svagheder. Det er især en god ide for mange medarbejdere, at de i forbindelse med analysen, også lærer sig selv lidt bedre at kende. Når man kender sig selv rigtig godt, ved man også hvad man er god til, og hvad man gerne vil arbejde med. Dette gavner en virksomhed.