Håndboldsko fra Mizuno er unikke

mizuno håndboldsko

Kilden til indlægget er sport-net.dk: Mizuno håndboldsko

 

Et ledende japansk mærke

Et af de største mærker hvis vi drøfter håndboldsko er Mizuno. Gennem adskillige år har de magtet at skabe og forbedre deres håndboldsko og de anvendersi dag af en stor del af topspillere rundt omkring i hele verden. Men skoene anvendes i høj grad også af motionister, fordi de har fået øje for hvor vigtigt det er at have en sko der passer til ens spillestil, og kan hjælpe en med at undgå mange skader og overbelastninger af musklerne. Mizuno håndboldsko er lavet på en lidt forskellig måde end man sædvanlig producerer sko til håndbold. Fordi der ikke er prioriteret at håndboldskoen skal føles og mærkes blød, når du udelukkende står stille i den og ikke er aktiv. Skoen er fabrikeret til at absorbere og modstå når den udsættes for enormt stress.

mizuno håndboldsko

mizuno håndboldsko

Nogen af de varianter der er i stor fokus er MizunoWaveStealth, som er en super sikker håndboldsko med god stødabsorbering og stabilitet til den lidt tungere spiller, hvor Mizuno anvender nogle af deres aller bedste teknologier, hvilket giver en særlig god oplevelse til den tungere spiller, der hovedsageligt laver gode skift i retninger i side, når de forsøger at komme forbi og sætte deres modstander både i træning og til kamp. Der eksisterer en anden model fra Mizuno, der faktisk er udviklet til Volleyball er Lightning, der med sin nemme og lette hæl, laver den til en sikker vinder hos den heftige centerspiller, der primært sætter af med forfoden for at sætte tempo og kraft i duellen og sætte modstanderen hurtigt og eksplosivt. Til sidst har vi en særlig sko til den yderst hurtige fløjspiller. Denne model hedder Mirage, som tager lethed og et ultratight fit til nye højder. Her er der tale om en Mizuno håndboldsko, der sidder som en sok og virkelig overfører enorm kraft og hurtighed til fløjen der løber meget frem og tilbage over hallens guld til både kamp og træning. Af denne årsag og den megen bevægelse har fløjen ikke brug for meget stabilitet og derfor er andet i fokus ved udviklingen af denne sko.

 

Særlig tankegang fra Mizuno

Logikken bag ved er at hvis skoen allerede kan trykkes ned og føles blød blot ved man står stille i den, så kan den blive presset meget mere ned når man bevæger sig og laver sideskift. Meningen bag det har gjort Mizuno håndboldsko til nogle af de bedste og det er ene og alene pga. deres sko præstere maks når de bliver testet i kamp.

 

Innovation skaber fordele for spillerne

Materialet til Mizuno håndboldsko betegnes for Wave og er produceret som netop en bølge. I stedet for at lægge en masse dæmpende materiale ind hvor trykket er størst i skoen, så producerer Mizuno en bølge opbygning i sålen til at distribuere trykket og kan af denne grund fabrikere en sko der føles mere hård når du står stille i den, men som absolut vejer mindre og bedre til at absorbere stød når man bruger den modsat andre håndboldsko. Wave teknologien bruges på talrige måder og er også medvirkende til at styrke Mizuno’s sko hvis du bevæger dig frem og tilbage på banen.

Oveni Wave udnytter Mizuno også en del ressourcer på at producere en overside som sidder utrolig stramt omrking foden og lille mængde af syninger, som kan generer foden så snart den begynder at svede og udvider sig. Faktisk ligger fodens velbehag Mizuno adskilligt på sinde og det vil være et felt de bliver ved med at forbedre fremadrettet. Sammen med lettere materialer, der kan være med til at rykke overliggeren for hvad en kvalitetes håndboldsko skal kunne når det er omkring stabilitet og stødabsorbering.