Mekaniker søger job i Horsens eller omegn

Som nytilflytter til Horsens tillader jeg mig hermed med dette opslag at søge job som faglært mekaniker. Jeg er pt. i job på et større autoværksted i Fredericia, men er af hensyn til familien interesseret i job tættere på min bopæl. Andre siger om mig, at jeg er stabil arbejdskraft, og jeg kan ærligt sige, at jeg de sidste 5 år ikke har haft en eneste sygedag eller fraværsdag, som ikke har været aftalt på forhånd.

Jeg er fleksibelt indstillet mht. arbejdsområder, og er også villig til at lære nyt. Som nævnt arbejder jeg nu som almindelig mekaniker på et større værksted, som i øvrigt er specialiseret i Audi og WV. Jeg har dog bred erfaring med de fleste bilmærker fra tidligere jobs, og har også ledelseserfaring, hvis det skulle være relevant. Ønskejobbet kunne være værkstedsleder på et mindre værksted, eller en mekaniker-stilling på et lidt større værksted – gerne med ansvar. Jeg har dog også erfaring fra et job som in-house mekaniker for et busselskab, hvor jobbet bestod i reparation og vedligehold af busserne.

Mekanikeren bag facaden

Af mere personlige oplysninger kan nævnes, at jeg sammen med min kone har 2 børn på hhv. 13 og 17. Vi har netop overtaget huset lidt vest for Horsens, hvor det er planen, at min kone indtil videre arbejder hjemmefra med egen hobby-virksomhed. Det betyder i praksis, at hun kan tage sig af evt. uforudsete ting med børnene. Jeg fremsender gerne komplet CV, og står selvfølgelig til rådighed med flere oplysninger.