De fedeste stunt er på løbehjul

Hej med alle jer dejlige og mærkelige mennesker, som følger med på min blog! Det er dejligt at se jer her på bloggen.

Jeg sad lige og kiggede på nogle gamle billeder fra dengang i folkeskolen. Det var edderbankemig bare sjovt at sidde og kigge på alle de gamle billeder. Der var en del billeder, som jeg havde taget sammen med et par gode kammerater, fra når vi var ude og stå på skateboard, løbehjul og rulleskøjter. Det var satme tider. Nu har jeg desværre slet ikke tid til at lave sådanne ting længere. Det er virkelig en skam, for jeg kan sagtens huske hvor sjovt det var. Hmm, måske er det på tide at jeg lægger noget om i mit liv, så jeg egentlig har tid til at lave alle de ting, som jeg rigtig godt kan lide. Der var et rigtig fedt billed af min ven, super Mads fra rock verdenen, som kører på et fedt stunt løbehjul og lavede vilde stunts. Han var den eneste af alle os, som kunne finde ud af at køre på sådan et løbehjul. Os andre kunne bedre lide noget andet, fx rulleskøjter eller skateboard.

Jeg skal lige se om jeg ikke få finde ud af at få skannet det her billed ind på min computer, så jeg kan uploade det til min blog, og så skal I satme bare se hvordan vi så ud den gang. Vi er totalt seje man!

Håber I alle sammen kommer til at have det for vildt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *