Sjov med sit stjernetegn

Hey med alle jer dejlige læsere!

Velkommen til min helt næsten spritnye blog. Her til at starte med vil jeg gerne komme med et lidt specielt indlæg, men ikke desto mindre omkring noget som jeg interesserer mig rigtig meget for. Det er naturligvis stjernetegn, som jeg også har skrevet i titlen på mit indlæg, så det havde du garanteret allerede gættet. Mit stjernetegn er vædder – hvad er dit?

Der er nok ikke så mange som vil indrømme det, men det vil jeg gerne. Jeg tror rimelig meget på stjernetegnene, som jeg læser. Har bare prøvet så mange gange, at de er totalt korrekte, så hvorfor ikke bare tro lidt på det? Det vil jeg i hvert fald gøre.

Jeg læste lige her forleden dag, at det er i den her uge, at jeg kommer til at møde en rigtig interessant person, som kan vække nogle romantiske følelser, så det går jeg rundt og håber lidt på. Er godt klar over at det nok ikke bare helt kommer af sig selv, så jeg er selv ret opmærksom på at være med udadvendt, så hvis den rette person kommer, så kommer de i hvert fald ikke til at gå forbi, uden at møde mig først, hehe.

Orrrh man jeg kan bare slet ikke vente. Hvis det er sandt, at jeg kommer til at møde en potentiel partner, så bliver det altså bare det fedeste i hele verden. Jeg håber ikke at I kommer til at tro, at jeg er helt tosset, fordi jeg tror på sådan noget.

Håber at se jer herinde på bloggen igen snart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *