iPhone 5S skærm

Hejsa alle sammen !

Jeg har lige siddet og kigget på damer på internettet og jeg er blevet helt vild med helt vildt mange af dem og det er ret vildt at der er så mange damer der bare vil klæde sig af for penge – det kunne være at det var den slags man skulle have gjort til ens levevej ?

Nå men det kan vi altid snakke om en anden gang for det som det handler om nu sp er det iPhone 5S skærm og hvor net det er at få skærmen sat i – se her.

Jeg er lige ved at kigge noget mere på en ny telefon som jeg gerne vil have for er ikke så glad for Apple længere og jeg vil hellere have noget der er Android baseret for det er noget mere frit end IOS.

 

Men det kan være lige meget når det er at jeg ikke ringer til nogen vel ? Det er mega presset når folk de vil have ens facebook og alt muligt når man næsten ikke kender dem er det ikke rigtigt ?

Jeg har lige haft en god oplevelse med en god oksekøds steak som jeg lige har spist det kan jeg godt sige jer var den vilde vilde luksus !

Men det er jo også en vigtig ting at få at spise når man ikke er så glad for andre sager som bare kan være fedende så som Pizza, Burger, Pasta, sandwich mm.

Nå men jeg skal lige ned efter noget sodavand så jeg løber nu.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *