Træningshandsker – En god ting

Hej hej og hah ah ah ha -her går det bare helt fint og jeg er lige ved at have noget morgen mad klar men jeg tænker lige at jeg vil bruge lidt tid herinde sammen med jer.

Jeg er ved at kigge på billetter til Danmark og jeg må da sige at det er blevet billigt i forhold til nogle år siden det er bare super fedt synes jeg for så kan man tage nogle flere ture end man er vandt til. Jeg har en helt stor lidenskab og det er bare at rejse verden rundt men et sted jeg gerne vil rejse noget mere er faktisk Europa der har jeg ikke rejst så meget endnu så det tænker jeg at det ville blive de næste steder jeg vil gøre det.

Mange kan have noget med Træningshandsker at gøre når man træner og jeg synes at det er fint at man vil beskytte sine bløde pige hænder men hvis du spørg mig så er det med at få vabler helt fint for så får du en mande hånd i stedet for de der bløde bøsse hænder som nogen har.

41vVZsXowvL.01_SL500_

Jeg er lige ved at planlægge en tur på hospitalet med konen der her nogle smerter i skulderen men jeg har ikke lige set hvor hun er smuttet hen så jeg sidder lige og venter på at hun kommer hjem igen så det er fint at jeg lige har det her som jeg kan bruge min tid på osv.

Kan i have en god dag

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *