Så står den på køkkenrenovering det næste stykke tid

Hej med jer. Her går det godt, og det er jo bare helt fantastisk. Det er fordi, at vi igen har lidt overskud i budgettet, og det har vi valgt at bruge på en køkkenrenovering her i Odense, hvor vi nu engang holder til. Det er et dejligt sted, og jeg kan slet ikke forklare jer hvor meget, jeg elsker at bo her. Det er så fedt.

Nå, men da køkkenet skal renoveres, skal vi jo have et sted, hvor vi kan spise mad og tilberede den, og det var det, som vi brugte vores gamle køkken til, så derfor er det sådan, at der ikke lige er den store plads mere, nu hvor der skal håndværkere derud. Derfor har vil lavet en lille plads med nogle kogeplader i kælderen, hvorfra vi kan kokkerere. Og det glæder jeg mig til – det bliver primitivt på den gode måde.

Carpenters (1)

Ellers sker der ikke det helt store for tiden, og det afhænger nok af, at jeg ikke har så meget at lave, da jeg er sygemeldt for tiden, fordi jeg har brækket benet, hehe. Så det bliver også min kone, som får lavet maden, og det glæder jeg mig i særdeleshed til, for hun er en fremragende kok, skulle jeg hilse at sige.

Tror jeg vil bestille en pizza i dag dog, for det er jo ikke endnu, at vi har fået lavet den køkkenplads der i kælderen. Okay, det er det, men den er ikke klar til at blive taget i brug endnu.

Skal også have fat i en vvs i Århus, for min mor skal nemlig også have lavet noget. Vi ses!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *